Flick Agency & Studios


PR & MUSIK

- Promotion

 

Vi erbjuder promotion för artister och musikreleaser med vår prisvärda kommunikationstjänst 10 Reasons (www.10reasons.se). Vårt kontaktregister innehåller svensk press, bloggar, independentlistor på Spotify och kanaler på Soundcloud och YouTube. Priser från 1500 kr exkl moms.

 

- Utgivning via vår internationella distribution (label services)


Detta ingår:

  • Digital utgivning via stort distributionskonto.
  • Korta och flexibla avtalstider
  • Administrativ hjälp med att distribuera releasen till streamingtjänster, SRs radioportal och IFPI (inkl skapande av ISRC-kod och liknande metadata)
  • Lättlästa avräkningar som skickas ut via email varje halvår.
  • Pitch till radio och pressutskick till redaktionella teamet på Spotify ingår när paketet kombineras med vårt kommunikationspaket ”10 Reasons”.

 

Kostnad: 8% royalty samt 1000 kr exkl moms (engångskostnad)*

* = Flick Agency måste på förhand godkänna allt pressmaterial för att priset ovan ska gälla.

 

- Publishing inkl synkroniserings-pitch mot film, tv & reklam

Vi samlar in och fördelar intäkter då verken används runt om i världen och jobbar kreativt för placering av låten i olika sammanhang (t.ex. synkronisering till film, TV, reklam etc.). Vi samarbetar med flera förlag och agenter runt om i världen som företräder verken kreativt och administrativt.

 

Förutom att vi som förlag kan jobba kreativt med nya releaser så finns det också fördelar med ett förlagsamarbete även för tidigare utgivna låtar (back catalogue).

 

Kontakta oss för sammarbetsförfrågan:

PR & MUSIK

Kontakta oss

johannes@flickagency.se

Flick Agency 2020 © All Rights Reserved